LEGFRISSEBB ÖNKORMÁNYZATI INTÉZKEDÉSEK – 2020.03.17. (Részletek itt…)

Anyagaink, Kiemelt, Közérdekű

LEGFRISSEBB ÖNKORMÁNYZATI INTÉZKEDÉSEK

1. Az önkormányzati dolgozók védelme érdekében távmunkára küldjük azokat, akik otthonról is el tudják végezni munkájukat és akiknek kiskorú gyermeke van.

2. A putnoki óvodák és a bölcsőde keddtől 2020. március 17-től zárva van. Ezen intézményekben március 17-től ügyelet lépett életbe, s csak azoknak a családoknak biztosítjuk a gyerekfelügyeletet, akik máshogy nem tudják megoldani.

3. Arra kérjük a szülőket, hogy a lehető leghamarabb jelezzék az alábbi elérhetőségeken, hogy igényt tartanak-e a közétkeztetésre:

Serényi László Általános Iskola:
06-48/430-036
serenyialt@putnok.hu

Péczeli Ált. és Alapfokú Művészeti Iskola:
06-48/430-189
peczeli@peczeli.sulinet.hu

Soldos Emília Óvoda
Tompa úti telephely 06-48/531-048
soldosovoda@putnok.hu
Móricz úti telephely 06-48/430-245

Közétkeztetés keretében csak ebéd elvitelére lesz lehetőség, melyet a kijelölt osztópontokon lehet átvenni, melynek helyéről, idejéről hamarosan tájékoztatást kapnak.

4. Korábbi intézkedéseink eredményeképpen bezárásra került valamennyi Putnok városi kulturális és sportintézmény, továbbá a Biztos Kezdet Gyerekház és a Városi Uszoda. A civil szervezetek és egyesületek (pl. idősklubok. népfőiskola stb.) szünetelteti foglalkozásait.

Rendezvények, társas összejövetelek tartása tilos!!

5. Idősekről való gondoskodás:
Az idősek a koronavírusjárvány legveszélyeztetettebb társadalmi csoportja, ezért rájuk kiemelt figyelmet kell fordítani, főleg azokra, akiknek nincs helyben olyan családtagja, aki a legszükségesebb bevásárlást, illetve a napi egyszeri meleg ételt biztosítani tudja számukra.
A Házigondozói szolgálat, a nyugdíjas klubok bevonásával szervezzük ezen személyek ellátását, tovább az alábbi telefonszámon kérjük jelezzék az érintettek ilyen irányú igényeiket:

Idősek Otthona: 06-48/431-336

5. A hivatali ügyfélszolgálatoknál csak halaszthatatlan esetben keressék munkatársainkat! Lehetőség szerint online vagy telefonon vegyék fel a kapcsolatot! Papíralapú kérelmek átvételére (a koronavírus járvány miatt) nincs lehetőségünk!

Elérhetőségek:

  • Telefon: 06-48/530-010
  • Fax : 06-48/530-034
  • email: phivatal@putnok.hu
  • adóügyben: 06-20/969-01-48

Felhíjuk a figyelmet, hogy kérelmek elbírálását csak rendkívül indokolt esetben (pl. haláleset) tudjuk a törvényben biztosított ügyintézési határidő lejárta előtt elbírálni!!

Kérjük fenti intézkedések tudomásulvételét, mert ezek betartása mindannyiunk érdekét szolgálja!

forrás: www.putnok.hu